Mannskap

TROND KRISTENSEN, skipper
Trond Kristensen
Skipper, eier og sponsor for Aiming First. Alder: Altfor gammel er født i 1947. Etter å ha vært en ihuga fartsfantast i motorbåt konverterte Trond til seil 2002. Formålet var da turseiling. I løpet av kort tid (1år) kom regattasuget og Trond gikk til innkjøp av ”Second Shot” en First 31.7 som var starten på en opptur i regattasammenheng. I 2004 ble ”Aiming First” anskaffet og resultatene kan dere lese om andre steder på denne hjemmesiden.

Trond er ingeniør og ansatt i MULTICONSULT AS hvor han er leder for Kvalitetssikring og HMS. Tidligere har Trond vært ansatt 19 år i Aker Engineering hvor han stort sett har jobbet med Offshore Prosjekter.

EIVIND MALM, rormann
Eivind Bøymo-Malm
Eivind er en erfaren seiler og han har seilt siden han var en neve stor. Han har vært med på laget siden vi startet opp med Second Shot i 2003.

KRISTIAN ØSTMARK, taktikker

OLE PETTER ANDRESEN, trimmer
Ole Petter Andresen
Ole Petter bor i Moss og jobber som optiker. Han kommer fra jollemiljøet i Moss Seilforening og har bekledd flere plasser ombord i de forskjellige båtene han har seilt på – lukemann, fordekk og genoatrimmer. På Aiming First har han ansvar for genoatrimm og etterhvert også spinnakertrimm.
Ole Petter er en systematiker som liker orden rundt seg, derfor har han tatt tak i organisering av mannskap og terminlister for Aiming First. Han liker seg best først i feltet og liker å vinne.

FRODE HALVORSEN, trimmer
Frode Halvorsen
Frode er 30 år og kommer fra Fredrikstad. Han startet sin seilkarriere i 1994 da familien gikk til innkjøp av en Maxi 77. I 2003 ble han med som mannskap på Trond Kristensens nyinnkjøpte First 31.7 «Second Shot». Frode fortsatte å seile med Trond Kristensen da «Second Shot» ble byttet ut med «Aiming First». Han har her seilt som lukemann (pit) og trimmer.

MORTEN KNUDSEN, Trimmer
Morten Knudsen
Morten er 44 år gammel og startet med seiling via optimist midt på 70-tallet. Han seilte deretter flipper og 470, 470 seilte han også internasjonalt. Morten har erfaringer fra havseiling gjennom mannskapsjobber på ¾ tonn seiling i Norge på 80-tallet. Fra 2003 har Morten vært aktiv som mannskap på First 40,7 Marielle og First 36,7 Aiming First. Hans oppgaver ombord på Aiming first er spinnakertrimming. Morten er alltid på godt humør!

HEIDI EMANUELSEN, fordekk
Heidi Emanuelsen
Heidi er 29 år og kommer fra det blide sørland, nærmere bestemt Tromøya. Hun har vært med denne gjengen siden man startet regattaseilingen med Second Shot høsten 2003. Under regattaens gang sitter hun oftest i baugen og sliter med seilskift som er bestemt av de bak i båten. Med andre ord er Heidi fordekksgasten på Aiming First, en rolle hun fyller veldig godt til å være jente.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s